Hirdetés

Simon the Sorcerer 5 - Cel-shaded mágustanonc

|

Néhány nappal a bejelentés után megérkeztek az első képek. Simon ismét köntöst váltott, s talán most néz ki a legjobban.

Hirdetés

Minden idők egyik legszórakoztatóbb mágusa még idén tavasszal visszatér, hogy immáron ötödik alkalommal is megbirizgálja könnyzacskóinkat. Ezt persze nem szívfacsaróan szomorú történetével, sokkal inkább hasfalszaggató humorával kívánja elérni. Hogy sikerül-e, az felettébb kérdéses, már csak azért is, mert az első három rész után angolból német kézbe vándorolt a licenc. A német humor pedig köztudottan... furcsa. Igaz, hogy én kedvelem, de én egyébként is egy perverz disznó vagyok, szóval ezen nem kell meglepődni.
A fejlesztést az RPG-k (Gorasul, The Fall), taktikai RTS-ek (Soldiers of Anarchy) és kalandjátékok (Goin' Downtown) gyártásában járatos Silver Style végzi. Legutóbbi point & click címükhöz hasonlóan cel-shaded grafikát alkalmaznak, ami, mint a mellékelt képek is mutatják, olykor kifejezetten mutatós is lehet.

Simon the Sorcerer 5 - 5. kép Simon the Sorcerer 5 - 4. kép Simon the Sorcerer 5 - 3. kép Simon the Sorcerer 5 - 2. kép Simon the Sorcerer 5 - 1. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)