Hirdetés

Simon the Sorcerer 5 német demo

|

A Simon the Sorcerer széria ötödik felvonása német nyelvterületen pozitív fogadtatásban részesült. Vajon megérdemelten?

Hirdetés

Egyrészt nyilvánvaló, hogy a hazai közönség eleve vevő arra a jellegzetes humorra, amiről sokan azt állítják, hogy nem is létezik. Másrészt pedig az sem kizárható, hogy végeredményben egy korrektül összerakott Simont kapunk valamikor nyáron. Addig kell várni ugyanis a nemzetközi premierre, ami az Atari égisze alatt zajlik majd. Ennek előjeleként már véglegesítették az angol címet, ami így hangzik: Simon the Sorcerer 5 - Who'd Even Want Contact?!, tehát a német eredeti tükörfordításához van szerencsénk.

Bővebb tájékoztatásként felhasználhatjátok előzetesünket, ráadásul a német nyelvű játszható demó segítségével képet kaphattok arról, milyen is lesz majd a végső produktum.
Linkgyűjtemény!

simon5gstv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)