Hirdetés

Simon the Sorcerer 5 - Ugyan ki akar kapcsolatot?

|

Újabb, szépen megrajzolt képekkel gazdagodott a varázslótanonc agyament kalandjait feldolgozó alkotás galériája.

Hirdetés

Német nyelvterületen március 26-án jelenik meg Simon ötödik kalandja, lévén, német fejlesztőcsapat munkájáról van szó. Így van ez már a negyedik epizód óta, amikor a tipikus angol humort felváltotta a sokak szerint nem is létezeő (nekem teszik) német humor. A kiadást a jogokat birtokló The Games Company csak Németország, Ausztria és Svájc határain belül bírná saját erőből, így felkérte nemzetközi partnernek a hamvaiból feltámadó Atari-t.

Simon the Sorcerer 5 - 10. kp Simon the Sorcerer 5 - 9. kp



Simon tehát még márciusban visszatér (mi értelemszerűen várhatunk egy darabig az angol kiadásra, amennyiben nem szeretnénk németül játszani), mégpedig 39.99 eurós áron.
Örömmel közölhetem azt is, hogy alcímet is kapott a játék, igaz, egyelőre csak németül (Simon the Sorcerer: Wer will schon Kontakt - fordítását a címben találjátok).

Simon the Sorcerer 5 - 8. kp Simon the Sorcerer 5 - 7. kp Simon the Sorcerer 5 - 6. kp



Az időutazást és rossz szándékú idegeneket is felvonultató alkotás nem csak rajzfilmszerű külsejével tervez levenni bennünket lábunkról. A Silver Style (a fejlesztők) munkatársainak köszönhetően a játék egyes pontjain döntéseket kell hoznunk, ami gonosz és brutális, vagy épp kedves és barátságos jellemünkről állít ki bizonyítványt, szó szerint, ugyanis a játék végén pszichológiai értékelés lesz a jutalmunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)