Hirdetés

Simon the Sorcerer 4 - a folytatás

|

A német illetőségű Silver Style megszerezte a kellő jogokat ahhoz, hogy beteljesíthesse egyik vágyát: megalkotni a Simon the Sorcerer folytatását, a negyedik részt. A klasszikus kalandjáték leendő fejlesztőjétől kaptuk egyébként a The Fall: Last Days of Gaia-t is. A Simon the Sorcerer előző része miatt (Simon 3D) sokan bírálták a Vivendit, főként az elavult grafikáért. A Silver Style ezért úgy döntött, saját motort készít a játékhoz. Mindezen túl azt is tudni lehet, hogy Point-n-click tipusú játékot terveznek, amely a maiak közül talán az Ankhhoz hasonlít a legjobban. Megjelenés várhatóan 2006. végén. Thanks WP.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)