Hirdetés

Sims 3 prezentáció

|

Pompás kis Sims videó érkezett! Rajongóknak kötelező, másoknak csak ajánlott.

Hirdetés

Nem tudom, ki hogy van vele, de az biztos, hogy a Sims elképesztően népszerű. Az ezredik rókabőr lehúzása után is sikeres franchise harmadik megnyilvánulása hamarosan megérkezik. Az alant látható videóból kiderül milyen újdonságokra számíthatunk. Persze, ez csak egy prezentáció, és nem tartalmaz minden újítást amit a készítők az új részbe belezsúfoltak, de aki nem csak a filmet nézi, hanem meg is hallgatja amit a narrátor fecseg, felfigyelhet néhány érdekességre. Az, hogy Simsünket maximálisan testre szabhatjuk, nem akkora újdonság, az életcélt is láttuk már, mégis ezt kívánja hangsúlyozni a videó. Mondjuk az életcél jutalmak közül jól hangzik, a "soha többet nem kell használnom a mellékhelységet". Aztán természetesen a város is sokkal élőbb lesz, a többi házikóban lakó népek fejlődnek, meg minden. Hamarosan kiderül, sikerül-e übereleni a második rész sikerét, hiszen a megjelenés nincs is olyan távol. No, nem is csacsogok tovább, nézze mindenki ártatlanul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)