Hirdetés

Sims 2: Open For Business részletek

|

Fény derült a The Sims 2 következő kiegészítőlemezének több részletére, így például az alcímére is, ami Open For Business lett. Eddig mindössze annyit lehetett tudni, hogy a pénz körül forog majd benne a világ. Most már azt is tudjuk, hogy nyithatunk majd boltokat, butikokat, szórakoztató központokat, de akár otthoni vállalkozásba is kezdhetünk. Főnökként ránk hárul az üzletvezetés oroszlánrésze az alkalmazottak kiválasztásán, felügyeletén, esetleges elbocsátásán át egészen a pénzügyek intézéséig. Az EA Games hozzátette, a jelenlegi alcím nem végleges, de a kiegészítő jövő év elején történő megjelenéséig biztosan lefixálják.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)