Hirdetés

A Sin fejlesztői szétszélednek?

|

A Sin: Episode 1 megosztott fogadtatása, és nem túl jelentős kereskedelmi sikere úgy látszik megingatta a játékot készítő Ritual Entertaimentet. A múlt héten Steve Nix, a cég egyik CEO-ja lépett ki Ritualból egy id Software-es állásért cserében, most Michael Russell QA manager hagyta ott a Sin szériát fejlesztő csapatot.

Hirdetés

Russell a Sin megjelenésekor nagyon közismert és népszerű figura volt. Többek között arról panaszkodott az blogjában, hogy a játékot ért kalózkodás milyen sokba kerül a Ritualnak. Külön kitért arra is, hogy állítólag azok is betelefonálgattak a játékkal kapcsolatos probklémáikkal segítségnyújtásért, akik nem legális úton szerezték meg a Sin Episode 1-et és ez is igen költséges volt a cégnek.
Akár ezért lépett végül ki a cégtől, akár nem, mindenesetre érdekes kérdés lesz, hogy a kilépések folytatódnak-e és ezek után mi lesz a további Sin részek sorsa...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)