Hirdetés

SiN Source?

|

Azt mind jól tudjuk, hogy készül a Sin című FPS folytatása SiN Episodes címmel, melyet egyébiránt a Valve-féle Source engine hajt majd. Azt is tudjuk, hogy a játék hat különálló, egyenként tízdolláros epizódból fog állni. Ezekkel kapcsolatban feltettek néhány kérdést a fejlesztőknek. A válaszokból megtudtuk, hogy tervbe van véve egy Half-Life Source-hoz hasonló "feldolgozás", ami annyit jelent, hogy az eredeti Sint kiadják Source engine-nel felturbózott változatban. A módosítások nem csak a textúrákat érintenék, hanem új modelleket és fegyvereket is kapunk majd, és némileg igazítani kell a játékmeneten is az új alapok miatt. Megjelenési dátum még nem áll rendelkezésre. A másik kérdés arra vonatkozott, hogy nem tartják-e egy kicsit furának, a hat epizód ára összesen hatvan dollárba kerül, ami közel duplája egy átlagos teljes játéknak. A készítők biztosítottak minket arról, hogy jóval többet kapunk így, mintha egyben kellene megjelentetni mindazt, amit így hatfelé elosztva tudnak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)