Hirdetés

Singularity - Az első képek a Raven FPS-éből!

|

A hollós srácok mindkét keze-lába tele van mostanában munkával. Nem csoda, hogy szeretnék az időt is manipulálni.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy Dunát lehetne rekeszteni az olyan játékokkal, amelyek arról szólnak, miként ráncigáljuk Kronosz bácsi bajszát, csak azért, hogy nekünk jobb legyen. A Prince of Persia időhomokos trilógiája korlátozott lehetőségei miatt nem játszik, ellenben kiváló példája az idővel machináló játékoknak a 2007 végén érkezett TimeShift. A Saber Interactive srácai jó munkát végeztek, de nem kiválót. Az ő művüket szeretnék felülmúlni az Activision Blizzard által ostorral hajtott ravenes rabszolgák. Az X-Men Origins: Wolverine, és a Wolfenstein mellett a Singularity a harmadik, párhuzamosan futó projekt, ám mindeddig nem sokat tudtunk róla. Sokkal okasabbak most sem lettünk (majd februárban), de néhány apróság már körvonalazódik, s ráadásul megérkeztek az első, vitatható minőségű képek.

Singularity - 1. kp Singularity - 2. kp Singularity - 3. kp Singularity - 4. kp Singularity - 5. kp



A Singularity abban tér majd el a TimeShift megoldásaitól, hogy nem magunkra, sokkal inkább környezetünkre lehetünk hatással. Például ötven évet öregíthetünk a gyanútlan ellenfeleken, vagy néhány évtizeddel fiatalabbá, s így egy rozsdás fémkupacnál látványosabbá "varázsolhatunk" egy hidat, vagy egy hajót. Persze az ellenfeleket is visszafiatalíthatjuk.
A szovjet tudósok kísérletsorozatának következményeként gyakran ugrálunk majd napjaink és az '50-es évek között. Ilyenkor a pályák felépítése, a színek, az egész hangulat megváltozik.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)