Hirdetés

Singularity - Befutottak az első információk

|

Friss Singularity részletekkel jelentkezett az Activision, februárban még többet megtudhatunk az időmanipuláló játékról.

Hirdetés

Tavaly nyáron megismerkedhettünk a Raven Software kombinátjában készülő sci-fi környezetbe ágyazott lövöldözős produktummal. Az E3 rendezvényén bemutatkozó Singularity névre hallgató időmanipuláló játékról azóta egyetlen árva hírmorzsát sem kaparinthattunk meg, szerencsére a kiadásáért felelős Activision megtörte a csendet és használható információkat küldött vissza a jelenkorba. Támogatott platformjaival (PC, PlayStation 3, Xbox 360) eddig is tisztában voltunk, ellenben történetével nem.

A hidegháború időszakában járunk egy orosz hadtestek által megszállt rejtélyes szigeten, tudhatjuk meg a Game Informer februári számának előzeteséből. A távoli sziget borzalmas E99 kísérleteknek adott otthont az 1950-es években, melynek titka egy amerikai pilótának köszönhetően elszabadult. Fogalmunk sincsen milyen hatásokkal járt a kísérlet, de biztosak vagyunk benne, hogy nem az emberiség fejlődését segítették elő. Elsődleges fegyverünk az idő, melynek torzításával ide-oda ugrándozhatunk múlt-jelen és jövő között. Ennek áldásos hatását főképp a feltartóztatásunkra kirendelt ellenfelek tapasztalják majd meg, ugyanis néhány évszázadot utazva már csak elporladt maradványaikat szükséges legyűrnünk. Az Unreal Engine 3-ra épülő alkotás megjelenési időpontja jelenleg nem ismert, azonban februárban már okosabbak leszünk. Addig is tekintsétek meg E3-as bemutatkozó videóját.

singularity.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)