Hirdetés

Singularity - Rail Trench trailer

|

Időmanipulációra és párhuzamos idősíkokra támaszkodik a Raven Software történetorientált sci-fi lövöldéje.

Hirdetés

A veszélyes technológiával kísérletező orosz fehérköpenyesek titkát megneszeli egy amerikai pilóta és élete legveszélyesebb kalandjába keveredik. A Singularity játékmenetének középpontjában a TMD (Time Manipulation Device; Időmanipulációs Eszköz) kiemelt szerepet játszik, segítségével ugrálhatunk a különböző idősíkok között.

Azonban ennél jóval többre hivatott a főhős kézfejéhez erősített eszköz. Ellenfeleit könnyen átsegítheti a másvilágra, példának okáért, ha visszatekeri az idő kerekét, a közelben tartózkodó emberi lények egyszerűen visszafejlődnek és szörnyűségesen fájdalmas, lassú haláltusa után elpatkolnak. Habár a Singularity – Rail Tranch trailer képkockái között nem láthatjuk a TMD emberekre gyakorolt hatását, megismerkedhetünk a környezeti tárgyak esetében fellépő időtorzulással. Az évekkel korábban szétrohadt objektumok pillanatok alatt visszanyerik eredeti formájukat és fedezékként szolgálnak, de megemlíthetjük a másodpercek alatt kifejlődő fákat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)