Hirdetés

Singularity Unravel Trailer

|

Vadonatúj, hangulatos Singularity videóval szolgálhatunk a vasárnapi időzavarban tévelygő olvasóinknak.

Hirdetés

Februári számunk címlapsztorija nem véletenül lett a Raven új játéka, a Singularity!  Az időmanipulációra kihegyezett játékhoz vadonatúj videó érkezett, melyben végre többet is megtudhatunk a főhős kacsójára erősített különös szerkezetről. Segítségével a tárgyak életkorát manipulálhatjuk előre vagy hátra az időben, sőt, mi magunk is ugrálhatunk korszakok között, megváltoztatva azok történelmét és végzetes kimenetelű döntéseit. A hidegháborús időkben startoló történet szerint orosz katonai szervezetek titkos kísérleteket végeznek egy eldugott szigeten, mely végül totális káoszba fullad. Erről megbizonyosodhatunk a frissen kiadott videóból, valamint arról is, hogy érdemes lesz beszerezni plakátméretű monitorokat, amennyiben teljes méretében kívánjuk szemrevételezni az utunkat nehezítő egyik gigantikus háziállatot. Bővebb infók a videóban!

 

singularity_gstv.jpg

 

Még bővebb infók ebben a remek újságban:

 

gshi200902kk.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)