Hirdetés

Sins of a Solar Empire: Diplomacy - béta már ősszel.

|

A független fejlesztés egyik legnagyobb sikerét aratta nemrégiben a Sins of a Solar Empire, amelyhez újabb mikro-kiegészítés érkezik hamarosan.

Hirdetés

Sokan meglepődhettek,hgoy egy ismeretlen kis cég ismeretlen kis játéka mekkora siker lett - egy biztos, teljesen megérdemelten lett az.

A második mikro-kiegészítés, a Sins of a Solar Empire Diplomacy 2010 telén (azaz jövő év elején) jelenik majd meg. A játékba ezzel a kieggel rengeteg új diplomáciai lehetőség kerül, amelyek lehetővé teszik majd, hogy ellenfeleinket nem csak fegyverekkel, hanem diplomáciai manőverekkel is legyőzhessük. A kiegészítő béta tesztje hamarosan, ez év őszén kezdődik majd, hogy megjelenésekor a lehető legbugmentesebb legyen a termék. Az első kiegészítő, a Sins of a Solar Empire Entrenchment is késett, a Diplomacy is késni fog (az eredeti emgjelenési tervekhez képest) mielőtt a digitális disztribúciós csatornákra kikerülne. S mivel tavaly bejelentettek egy harmadik, egyelőre név nélküli mikro-kiegészítőt is, így várhatóan az űropera-RTS játék jövő év vége felé éri majd el a teljesen végleges állapotát - amennyiben nem lesznek majd további késések.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)