Hirdetés

Sins of a Solar Empire kiegészítő készül

|

A váratlanul, ám nem ok nélkül sikeres Sins of a Solar Empire sem kerülheti el sorsát, kiegészítő lemezzel bővül.

Hirdetés

A Stardock elnök-vezérigazgatója, Brad Wardell jelentette ki, hogy belátható időn belül érkezik az év eddigi legsikeresebb PC-s játékának első expanziója. Habár részleteket nem volt hajlandó elárulni, annyit mindenesetre kihúztak belőle a Wired szerkesztői, hogy főként a rajongók által kért elemek kerülnek beépítésre. Végre lesz igazi, történet vezérelte kampány, s új frakciókkal bővül a játszható népek palettája. Wardell hozzáfűzte még, hogy folyamatosan érkeznek az űrstratégiák ékkövét tovább csiszoló tapaszok. Az 1.04-es patch gyakorlatilag elkészült, s néhány napon belül megjelenik. Az 1.1-es javítás, mely a hálózati rendszert dolgozza át, s szebb grafikát is ígér szintén fejlesztés alatt áll, s hamarosan elérhetővé válik.

sinsol.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)