Hirdetés

Sins of a Solar Empire - Már 100.000 példány felett!

|

A csak PC-n kapható rétegjáték kevesebb mint egy hónap alatt érte el ezt az elismerésre méltó eredményt.

Hirdetés

Az Ironclad értő kezei alól kikerült űrstratégia azon Stardock névre hallgató kiadó bábáskodása alatt jelent meg, amely már a Galactic Civilization sorozattal bebizonyította, hogy ebben a kategóriában gyakorlatilag verhetetlen. A sajtó egyenesen imádja őket, s játékaik csak elvétve kapnak 90 % alatti értékelést. A játékosok bizalmát is sikeresen kivívták, hiszen nem a feltörést megnehezítő másolásvédelemmel, hanem minőségi alkotásokkal és folyamatos terméktámogatással sarkallnak vásárlásra. A február 4-én debütált Sins of a Solar Empire az év első igazán erős címe a stratégiák, s még inkább a szűk piaccal bíró űrstratégiák körében. Megjelenése óta pedig több, mint 100.000 példányt kapkodtak el az amerikai üzletek polcairól, vagy vásároltak meg digitális formában. Nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy egy kiegészítőt lássunk lelki szemeink előtt, egy még méretesebb, ám remélhetőleg történetvezérelt kampánnyal is ellátott folytatás társaságában.

 

 


 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)