Hirdetés

Sins of a Solar Empire - Már több mint félmillióan osztoznak a bűnben

|

Vitathatatlanul az év egyik legnagyobb, és felettébb pozitív meglepetésének bizonyult az Ironclad Games űrstratégiája.

Hirdetés

A Brad Wardell által vezetett Stardock egy hazai politikus szavaival élve mer kicsinek lenni, s érdekes módon ez remekül beválik. Alacsony fejlesztési költséggel gyártanak rétegjátékokat, hiszen az űrstratégiák - legyen szó a Galactic Civilizations sorozatról, vagy épp az év elején megjelent Sins of a Solar Empire-ről - viszonylag szűk réteghez szólnak. Az eljövendő projektek is ugyanezen elven készülnek majd. Tervben van egy negyedik kiegészítő a Galactic Civilizations 2-höz, szintúgy a Galactic Civilizations 3, egy méretesebb, sztori-módot is tartalmazó kiegészítő a Sins of a Solar Empire-hez, továbbá egy körökre osztott fantasy stratégia.

sins1_1.jpg


Jelen hír tárgya, ami kevesebb, mint egymillió dollárból készült, épp a napokban lépte túl a félmilliós határt, aminek négyötödét hagyományos dobozos formában, míg a fennmaradó 100.000 példányt online disztribúció útján értékesítették. Brad Wardell cégvezető a siker kulcsát abban látja, hogy játékaik a régebbi gépeken is kifogástalanul futnak.

sins2.jpg


Ennek örömére már készül az első kisebb kiegészítő, ami Entrenchment címre hallgat, kb. 10 dolláros áron lesz majd letölthető, s többek között a planétákat védelmező platformokkal, s aknamezővel bővíti a játék lehetőségeit. Emellett az Ironclad két másik mini-kiegészítőn is dolgozik, az egyik a fejleszthető technológiákra, a másik pedig a diplomáciai manőverekre fekszik rá. Online módban csak akkor lépnek érvénybe a módosítások, ha mindegyik játékos rendelkezik a kiegészítőkkel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)