Hirdetés

Sir Plump - tündéri magyar fejlesztésű játékot támogathatsz Kickstarteren

|

Elindult a Gamelab új játékának közösségi kalapozása, újabb hazai játék megszületésében segédkezhetünk.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy PC-re is megjelent a Wormster Dash, a kézzel rajzolt játék készítői pedig már elő is rukkoltak legújabb projektjükkel, ami legalább ugyanannyira mutatós.

Hirdetés

A Sir Plump - Tales from the Modern Middle Ages alapvetően egy 2D platformer, telepakolva fejtörőkkel, ügyességi részekkel, és rengeteg meglepetéssel. A fejlesztőcsapat minden oldalról alaposan tanulmányozta a középkort, hogy aztán némi mágiával, modern kütyükkel és persze korunk problémáival olyan színessé és érdekessé varázsolják azt, amennyire csak lehet.

A grafikai elemek és animációk egyértelműen a Disney meséket idézik, úgyhogy aki hozzám hasonlóan ezeken a mesefilmeken és játékokon nőtt fel, első ránézésre megkedveli majd a Princess Selfie kezét elnyerni vágyó lovagot. A hazai csapat mindent sajátkezűleg készít, a kézzel rajzolt grafika mellé az összes hangot is ők rögzítik. A srácoknak 50 ezer dollárra van szüksége a projekt megvalósításához, és a tervek szerint PC mellett mindhárom konzolra, valamint mobilokra is megjelenik majd a Sir Plump.

A Kickstarter kampányról itt olvashattok bővebben, maga a játék pedig várhatóan egy év múlva jelenik majd meg, támogatóként azonban nemcsak KS exkluzív relikviákra tehettek szert, hanem akár a bétába is bekerülhettek!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)