Hirdetés

Sírhatunk a Cry On halála miatt

|

A Final Fantasy széria egyik legnagyobb alakja, Hironobu Sakaguchi, három Xbox 360 játékkal kedveskedett volna.

Hirdetés

Japánban éppen karácsony napjára időzítette kellemetlen bejelentését az AQ Interactive stábja, három évvel ezelőtt bejelentett alkotásukat taszították a mélybe. A Final Fantasy szériáért felelős Hironobu Sakaguchi tervei között három Xbox 360 produktum elkészítése szerepelt, ebből kettőt sikeresen teljesített (Blue Dragon, Lost Odyssey), a harmadik egy akció-szerepjáték mutáció lett volna, amennyiben az AQ Interactive illetékesei nem teszik hűvösre. Mint említettük első ízben három évvel ezelőtt hallhattunk - nevesítsük végre - a Cry On című játékot, melynek fejlesztéseiért a Mistwalker és a Cavia volt felelős. Sajnálatos módon egyetlen képpel sem kedveskedtek, így csak Hironobu Sakaguchi uraság tapasztalatában bízhattunk. Az AQI üzleti tényezőkre alapozva döntött lefejezése mellett.

cryon.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)