Hirdetés

Skate 2 demó holnap!

|

Először az Xbox tulajok, aztan egy kicsivel később a PlayStation birtokosok is deszkázhatnak egy kicsit a megjelenés előtt.

Hirdetés

Most következő szösszenetünket elsősorban a gördeszkázás megszállottjainak címeznénk, természetesen nem kívánunk különbséget tenni olvasóink között, így örömmel továbbítjuk az Electronic Arts hivatalos közleményét, miszerint holnap Skate 2 demonstrációs verzióval frissül az Xbox Live Marketplace. A korábban bejelentett demóverziók idejében megérkeztek, a csúszástól rettegő játékosok megnyugodhatnak, igaz, Playstation Network-ön egy héttel később, azaz január tizenötödikén várható a Skate második részének érkezése. A rendelkezésünkre bocsájtott verziókban deszkánkkal meghódíthatjuk New San Vanelona körzetét valamint belekóstolhatunk a karakterépítés nem éppen izgalmas rejtelmeibe. Betekintést kapunk a játék történetébe, kipróbálhatunk néhány újonnan beépített játékmódot, valamint feltérképezhetjük a multiplayer támogatás nyújtotta lehetőségeket (Thrasher's Hall of Meat és Spot Battle módok). A Skate 2 megjelenése január huszonharmadikán várható Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra.

skate2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)