Hirdetés

Skate 2 letölthető tartalmak: Rob Dyrdek's Fantasy Plaza

|

Neves professzionális gördeszkázó által megálmodott csúszkacsarnokkal bővíthetjük kedvenc Skate 2 helyszíneiket.

Hirdetés

Letölthető tartalmak érkeznek az általunk nemrégiben tesztelt Skate második epizódjához még a mai nap folyamán, melyben Rob Dyrdek professzionális gördeszkázó által megálmodott komplexumban koptathatjuk lapunkat és csukánkat. A Fantasy Plaza névre hallgató méretes pályán (és Los Angeles közeli belvárosi részein) szabadjára engedhetjük kombinációs képességeinket és beadhatjuk legvadabb trükkjeinket. Rob Dyrdek saját műsorral rendelkezik az MTV hálózatán, melynek rendszeres nézői minden bizonnyal csukott szemmel is kiigazodnak majd a plázában. Mindehhez 400 Microsoft pontra lesz szükségünk, mely közismertebb valutában kifejezve 4.80 eurónak felel meg. PlayStation Store felhasználók, nektek 4.99 dollárba fájnak a tartalmak.

skate2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)