Hirdetés

A Skate 3 a legújabb Xbox One-on játszható 360-as játék

|

Az EA deszkás sorozatának folytatásáról ugyan továbbra sem tudunk semmit, de a Skate 3 mától Xbox One-on is játszható a visszafelé kompatibilitásnak hála.

Hirdetés

A napokban több játék is bekerült az Xbox One-on játszható 360-as címek közé, de nem kellett sokat várnunk rá, hogy egy újabb, sokak által hiányolt játék csatlakozzon. A Skate 3 a következő játék, ami a jelenlegi konzolgenerációra költözik.

Korábban a nap folyamán az Xbox One alredditre került fel egy fotó, ami szerint egy játékosnak már reklámozta a rendszer, hogy a visszafelé kompatibilitás segítségével letöltheti a 2010-es sportjátékot. Ezt néhány órával később a Microsoft is megerősítette, a hivatalos közlemény szerint mától tölthetjük az azóta bezárt EA Black Box alkotását. Az új megjelenés ünnepléseként egyébként a Skate 3 San Van Party Pack DLC-jét november 20-áig ingyen tölthetik le az akcióban résztvevő országokban, de Magyarország sajnos nem tartozik ezek közé.

A játékot egyébként valószínűleg jó néhány gamer tudja majd lemezzel aktiválni, ugyanis néhány éve a YouTube-nak hála ismét jó néhány példányt eladott belőle az Electronic Arts. Azóta sokan próbálták rávenni a kiadót egy esetleges folytatás elkészítésére is, de egyelőre valószínűleg be kell érnünk az előző generációs változattal.

Ti előveszitek megint a Skate 3-at most, hogy megérkezett One-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)