Hirdetés

Nagyon sokan követelik a Skate 4-et

|

Egészen meglepő, hogy mennyien szeretnék a Skate sorozat folytatását. Az EA Instagramján minden képnél szinte minden komment a Skate 4-ért kiált.

Hirdetés

Az EA Instagram fiókján rengeteg olyan dologgal találkozhatunk, amire egyébként számítanánk is. Események hirdetései, képek játékokból és cuki Unravel babák. Mondjuk teljesen mindegy, hogy mi van a képeken, mert szinte az összes friss kommentben csak annyi áll: Skate 4.

Nem vicc: mindegy, hogy a nemrég bejelentett EA Play eseményről, vagy a Dragon Age-ről van szó, mindenhol a Skate 4-et követelik. Ilyen mértékű összefogást közösségi hálón legutóbb akkor láttunk, amikor nerfelték a Star Wars: Battlefront Bowcasterét.

Jó, azért fenti képen van egy emberünk, aki őszintén elhitte, hogy a tömegben nem vesszük észre a Sims kiegészítők iránti sóvárgását.

Twitteren sem sokkal jobb a helyzet egyébként:

Nem akarom játszani az okoskodót, de azért ennyi kommentből már sejteném, hogy talán a nép szeretne azért egy Skate 4-et. A Skate csapata egyébként még semmit nem jelentett be a folytatás kapcsán, de azért reménykedjünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)