Hirdetés

Skulls of the Shogun bejelentés

|

Ex-Electronic Artsosok hozták létre az új független fejlesztőt, a Haunted Temple Studiost.

Hirdetés

Nem lehet azt állítani, hgoy a fejlesztőknek semmi tapasztalatuk nincs.

Első projectjük az Advance Warsra hasonlító Skulls of the Shogun, amely Xbox Live Arcade-re és PC-re készül.

A négy fős céget Jake Kazdal vezeti, aki a Sega United Game Artist cégénél szerzett hírnevet a Space Channel 5 és a Rez nevű projectekkel.

Ezt követően az EA LA-nél dolgozott, közreműködött többek között a Spielberg féle LMNO-ban és a Command & Conquer 4-ben is - ez utóbbiról lehetett tudni, hogy a befejezés után el fogják bocsájtani a dolgozók java részét.

"Utálom, hogy ezt kell mondanom, de ez az elbocsájtás a legjobb dolog volt, ami valaha történt velem. Én választhattam ki ezek után a legjobb kollegákat, akikkel valaha együtt dolgoztam, hogy a saját projectemet csináljuk - kell ennél több?" - nyilatkozta Kazdal.

A Haunmted Temple másik három tagja a designer és programozó Borut Pfeifer, a programozó Ben Vance, és a hangokért felelős Sam Bird, akik mind dolgoztak vagy az LMNO-n, vagy a  Command & Conquer 4-en, vagy mindkettőn.

A Skulls of the Shogun úgy írja le a játékot, mint " egy nagyon finom 60-as évekbeli varázslás és boszorkányság-ízű stratégia". Mindezt úgy akarják elérni, hogy továbbfejlesztik a körökre osztott stratégia stílust úgy, hogy megőrzik a játékmenet eleganciáját és fejlesztik a felhasználói felületet, a grafikát és a taktikai lehetőségeket.

A fejlesztők reményei szerint a játék 6-9 hónapon belül kész lesz és a jövőben más platformokra is ki szeretnék hozni (például iPadra).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)