Hirdetés

SkyDrift - Megvan a nyertes szlogen!

|

A Digital Reality kiválasztotta a felhívásra beküldött javaslatok közül a nyertes szlogent.

Hirdetés

Tegnap jelent meg első körben Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra a Digital Reality házon belül fejlesztett játéka. Előrebocsátom, hogy a repülés PC-s szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hiszen kedvenc platformjukra is jön majd a SkyDrift.



Az 1200 MS pontért, illetve 14,99 dollárért megvásárolható alkotásnak köszönhetően változatos tájak fölött (Alaszka, Hawaii, Grand Canyon) repülő nyolc, összesen harminckétféleképpen festhető géppel kergethetjük egymást egy- és többjátékos módban egyaránt. A hagyományos versenyjátékokkal ellentétben különféle power-upokat vehetünk fel, amelyekkel hátráltathatjuk a mögöttünk lévőket, valamint megtisztíthatjuk az eget az előttünk haladóktól.



A SkyDrifthez múlt pénteken hirdettünk egy nyereményjátékot, amelyben a játék szlogenjét kerestük. Köszönjük szépen a számtalan javaslatot, mi nem is tudtunk volna választani közülük.
A Digital Reality zsűrije által legjobbnak vélt szlogen így hangzik:

Te legyél az egek ura! Itt nyersz vagy mersz,csak tiéd az ég!

Szerzője Sipos Richárd, neki ezúton is gratulálunk. A Digital Reality rövidesen felveszi vele a kapcsolatot, ha még nem történt volna meg. Nyereménye egy SkyDrift letöltőkód az általa favorizált platformra, valamint egy pólót és egyéb relikviákat magába foglaló ajándékcsomag.



(Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy házi pilótánk, RG kolléga is beszállt a versenybe, ám őt végül összeférhetetlenség miatt diszkvalifikálták.)
Az ötórai tea mellé fogyasztandó GS LIVE-ban leadott interjút a Digital Realityt képviselő Horváth Balázzsal később megtekinthetitek felvételről. SkyDrift tesztünket Gyu tollából pedig a jövő héten érkező szeptemberi GameStar hasábjain találjátok.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)