Hirdetés

SkyDrift - Szárnyra kapott a Digital Reality

|

A teljes paradigmaváltáson átesett Digital Reality SkyDrift címmel jelentette be új multiplatform játékát.

Hirdetés

Az egykoron kizárólag PC-re fejlesztő magyar csapat most már kiadóként is jelen van a játékpiacon, s a dobozos címek helyett inkább az online játékokkal, valamint a digitálisan terjeszthető alkotásokkal kíván foglalkozni.



A napokban bejelentett Dead Block mellett immáron egy újabb játék nevét is érdemes megjegyeznünk, ami nem más, mint a SkyDrift. A nyárra kiírt játék PC-re, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 3-ra jelenik meg, s műfaját tekintve árkád repülős versenyjáték, amiben Bessenyei Pétert megszégyenítő kunsztokat mutathatunk majd be. A győzelem érdekében pedig még fegyvereket is bevethetünk.



A SkyDrift 33 versenyszámmal, 8 repülővel (Ezeket négyféleképpen festhetjük összesen 32 eltérő külsejű gépet kapva.), 6 felvehető power-uppal, online ranglistával, különböző egy- és többjátékos módokkal (pl. Speedrace, Survival), valamint achievementekkel és egyéb jutalmakkal száll majd ringbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)