Hirdetés

SkyDrift szlogen kerestetik

|

Magyar nyelvű szlogent keresünk a Digital Reality rövidesen megjelenő játékához.

Hirdetés

Szeptember hetedik napjától, azaz szerdától érdemes az Xbox LIVE Marketplacen, valamint a PlayStation Store-ban keresni a SkyDriftet.



A repülés szerelmeseit megcélzó alkotásban nyolc különleges géptípus valamelyikét választva hajmeresztő tempóban cikázunk a természetes és mesterséges akadályokban bővelkedő pályákon. Ahhoz viszont, hogy elsőként szakítsuk át a célszalagot, a többi pilótának is lesz egy-két szava. Bölcsen cselekszünk, ha felszedjük az orruk elől a power-upokat, különben még ők nyitnak tüzet és takarítanak el bennünket az útból.



A SkyDriftet most ti is megnyerhetitek az általatok előnyben részesített platformra, amennyiben csatlakoztok a játék hivatalos Facebook csoportjához, majd az alábbi bejegyzéshez hozzászólva kitaláltok egy szlogent. A Digital Reality bírálja el a játékosok ötleteit és választja ki csütörtökön a legjobbat, amelynek megálmodója a játék letöltőkódja mellett egy DR relikviákat tartalmazó ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)