Hirdetés

Skyrim - a japán fejlesztők is ezt ajánlják

|

Igazán büszke lehet magára a Bethesda, ugyanis a japán fejlesztők kedvenceinek toplistáját is a Skyrim vezeti. A szakma szava pedig olyan vállveregetés, amit azért jó kapni.

Hirdetés

Az eladások, a kritikusok, a nagyközönség, VGA 2011 - eddig minden területen bizonyított a The Elder Scrolls V: Skyrim, de most egy újabb kellemes elismerést gyűjtöttek be. Nemrég a japán 4Gamer arról kérdezte a honi fejlesztőket, hogy mi a kedvenc játékuk, és bizony a befutó a Skyrim lett - olyan nagy nevek szavazataival, mint a Final Fantasy XIV producer Naoki Yoshida, vagy a Phantasy Star Portable producer Satoshi Sakai, vagy éppen a Level-5 vezetője, Akihiro Hino.

Ezek után nem csoda, hogy a nyugati fejlesztők közül a Bethesda lett a japán szakma kedvence. Hazai fronton a Dark Souls és a Catherine lett a nyerő - ezen sem lepődtünk meg nagyon.

A nyugati játékok közül egyébként a második helyet a Portal 2 érdemelte ki, erről sem szabad elfeledkezni, olyan kevés figyelmet kap, pedig a tavalyi év egyik kiemelkedő alkotásáról van szó - legalább a japánok észrevették, ha mi már hajlamosak vagyunk elfelejteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)