Hirdetés

Skyrim: érkezik a hihetetlen teljesítményjavulás

|

A Bethesda komolyabb növekedést ígér, mint amilyet a felhasználói SkyBoost tudott.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim híreket nyomon követő játékosok emlékeznek, hogy néhány héttel ezelőtt mi is foglalkoztunk az Alexander féle Skyboost nevű okossággal, mellyel adott esetben akár a játék 100 százalékos gyorsulása lehetett az eredmény. A kommentek között számos olyan akadt, mely gyanította, hogy a Bethesda direkt nem foglalkozik a dologgal, többen hardvergyártói lobbizást véltek felfedezni mindezek mögött, és olyan is volt, aki szerint mindössze arról van szó, hogy tojnak a játékosokra.

Bármelyik feltételezés álljon is legközelebb/legtávolabb az igazsághoz/tól, a Bethesda bejelentette, hogy az érkező 1.4 beta patch még a SkyBoost-nál is komolyabb javulást fog eredményezni a teljesítményben. Gyakorlati tapasztalatok szerint a gyorsulás átlagosan +16 fpst jelent, de egyes esetekben a 30 fps-t is elérheti. Nem vitás, hogy ez nagyon jól hangzik, de ha az 1.4 patch ilyen mértékű javulást eredményez, akkor joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis optimalizálatlan lett volna a játék? Részemről azt gondolom, hogy ha minden játék maximum ilyen mértékű optimalizálatlansággal rendelkezik, akkor nagyon elégedett lennék (most nem a fősztorit is megbénító bugokra gondolok). A The Elder Scrolls V: Skyrim ugyanis szépen futott az egyáltalán nem fiatal masinámon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)