Hirdetés

Skyrim: medence, formás csajok és szuper "verdák"

|

A Skyrim világában ugyanúgy helye van a lazulásnak, mint bárhol máshol, és ezt leginkább úgy lehet megoldani, ha a játékos körül hemzsegnek a lányok, miközben a garázsban luxuslovak abrakolnak.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim az előző részekhez hasonlóan nagy barátja a modnak, így gyakorlatilag bármi bekerülhet a játékba, amit a modderek kigondolnak. Amennyiben a Hearthfire kiegészítés, melyet sokan SkySims-nek hívnak, nem lenne elég, akkor figyelmetekbe ajánljuk a Tyranicon elképzelését, akik kicsit gettókirályosan, de egyértelműen életet visznek a játékba. Bemutatják, hogy miként kell optimálisan menedzselni az otthoni háztartást, és biztosítanak egy kis virtuális túrát a hajlékukban, ahol formás csajszik lézengenek és mindig van mibe kapaszkodni. Mindezt Throthgar, a Dragonborn hős idegenvezetésével láthatjuk és hallhatjuk, aki meglehetősen elégedettnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)