Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - elképesztő valódi szimulátorként (videó)

|

A Cyberith a GTA IV és az Arma 3 után a Skyrimet is működőképessé tette szimulátorával, és kétségtelenül ez lehet az eddigi legjobb élmény.

Hirdetés

A Cyberith Virtualizert már kétszer is láttuk működés közben, a GTA IV-nél és az Arma 3-nál is padlót fogtunk tőle. Bár az Arma 3-nál pont azt sérelmezték néhányan, hogy a padlót nem lehet megfogni, mert a srác nem tud lehasalni a gépben. Ezzel talán valahogy meg lehet birkózni.

Most a Skyrim a soros, amit szintén a Cyberith Virtualizer, egy Wii Remote és egy Nunchuck, valamint egy Oculus Rift kombinációjával irányít. Az úriember olyannyira beleélte magát, hogy befonta a szakállát is. 9 másodperc alatt beállt a gépbe, bekalibrálta, majd a full szett felszerelése után meglőtt egy szerencsétlent egy íjjal. A legviccesebb rész 1:20 körül jön, amikor már a Fus Ro Dah-t kiabálja sajátos kiejtéssel.

Kipróbálnátok? Esetleg otthonra is kellene egy, vagy elég, ha egy expón lehetőségetek van futkározni benne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)