Hirdetés

Skyrim - Premium Edition a gyűjtők számára?

|

A német Amazon webáruház a Skyrim egyéves évfordulójának apropóján elkotyogta a Premium Edition gyűjtői kiadás részleteit.

Hirdetés

Szinte várható volt, hogy a Bethesda berkeiben nagy sikereket elért The Elder Scrolls V: Skyrim kap valamilyen minden földi jóval megpakolt gyűjtői változatot, a német Amazon azonban megelőzte a hivatalos bejelentést és megszellőztette a Premium Edition névre keresztelt kiadás részleteit.

Az oldal tanúbizonysága szerint 59.99 dollárért (PC-n 49.99-ért) szerezhetjük majd be a matériát és a következőket tartalmazza majd:

- A teljes játék

- Térkép a Skyrim világáról

- Exkluzív Skyrim póló a játék logójával

- "Hell City" című spin-off regény

- Hat concept artot tartalmazó képeslap

- Bónusz lemez: háttér információk, előzetesek, filmzene, végigjátszások és egy több, mint 600 oldalas stratégiai útmutató e-book változatban

Az Amazon nem közölt róla információkat, hogy a Premium Edition tartalmazza-e az alapjátékhoz napvilágot látott DLC-ket, de azt tudni vélik, hogy a kiadás december hetedikén jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)