Hirdetés

Skyrim Special Edition - ilyen, mikor 300 óriás csap össze 100 sárkánnyal

|

A Special Edition ismét elérte azt, hogy folyamatosan a Skyrimről beszéljünk, ehhez pedig hozzátartoznak a játékosok által készített videók is: például egy epikus csata 300 óriás és 100 sárkány között.

Hirdetés

Számos alkalommal beszéltünk már a Skyrim Special Edition kiadásról a közelmúltban, de valahogy kimaradt az, hogy valaki összeereszti a játék brutális erejű lényeinek armadáját. 

A filmes trailereket a játékok motorjaival újraalkotó UpIsNotJump ezúttal nem kisebb feladatra vállalkozott a Skyrim Special Edition kapcsán, minthogy kivitelez egy monumentális csatát.

A videóban 300 óriás veszi fel a kesztyűt 100 sárkány ellen, de a létszám fölény ellenére a repülő fenevadak még így sincsenek hátrányban, sőt. Tippeljétek meg a végkimenetelt azelőtt, hogy megnéznétek a csatát: szerintetek melyik csapat nyer?

A Skyrim Special Edition már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Nézzétek meg, hogy mennyit fejlődött a látvány

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)