Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC-n elkezdhetitek az előtöltést

|

Azok, akik PC-n birtokolják a Skyrim eredeti változatát, már most elindíthatják a játék letöltését.

Hirdetés

A PC-s Skyrim játékosokra boldog napok várnak, hiszen akiknek megvan az eredeti kiadás, azok teljesen ingyen megkapják a Special Editiont is. Ráadásul a pénteki megjelenést sem kell kivárniuk a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition letöltésével.

Számukra ugyanis már ma megnyílik az előtöltés lehetősége. A Bethesda megerősítette, hogy a vártnál kicsit lassabban halad a folyamat, de ígéretük szerint a 24 órán belül minden korábbi tulajdonos profiljához hozzárendelik a Special Editiont. Ha pedig már most túlestek az előtöltésen, akkor nem kell ezzel vesztegetnek az időt a megjelenés napján.

A The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition október 28-án fog megjelenni PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)