Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - hamarosan megjelenik a multiplayer mod

|

Az ambiciózus rajongói projekt most hosszú évek munkája után végre eljutott oda, hogy a készítők megkezdhessék a zárt bétatesztelést.

Hirdetés

Ezen a ponton már kétség sem fér hozzá, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim bebocsátást nyert azon kiváltságos játékok csarnokába, amelyeket örökre életben fog tartani a rajongói közösség. Nagyon sok különféle vicces vagy éppen radikális modot láthattunk már a játékhoz, viszont a Skyrim Together még a legnépszerűbb módosítások közül is kiemelkedik.

Hirdetés

Ahogy a nevéből is valószínűleg meg lehetett tippelni, a Skyrim Together célja az, hogy a haverokkal közösen játszhassuk végig a játékot, akár nyolcan egy időben. Ez még akkor sem egyszerű feladat, ha nem vesszük figyelembe a technikai kihívásokat (hiszen magát a játékdizájnt is újra kell gondolni ennek tükrében), viszont külön nehézséget okozott a srácoknak az, amikor a Bethesda megkérte őket, hogy ne használják a Steam API-t a fejlesztéshez.

Ez azt jelenti, hogy a moddereknek saját infrastruktúrát kellett fejleszteniük arra, hogy a játékosok megtalálhassák egymást, ahelyett hogy a Steam rendszerét használják ugyanerre a célra. Értelemszerűen ez jelentős extra fejlesztési teher egy lelkes hobbicsapat számára, de ők kitartóak voltak és most egy igen komoly mérföldkőhöz jutottak el.

A Skyrim Together saját subredditjén jelentették be, hogy hamarosan megkezdődik a zárt bétateszt, ami azt jelenti, hogy a Patreon támogatók kipróbálhatják a modot. Ha valaki nem támogató, ne aggódjon, mert a csapat külön kiemelte, hogy ez egy rövid teszt lesz, amit követően mindenki számára megnyitják a kapukat. Ha érdekel titeket a projekt, akkor itt megtaláltok minden információt.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Neki mennétek újra a játéknak a haverokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)