Hirdetés

Slalom, the Videogame - a kerekesszékes szlalom iránt érdeklődőknek

|

A The Game Kitchen és az AccessAble Games munkásságának köszönhetően belepillanthatunk a népszerű sportág életébe.

Hirdetés

A Slalom, the Videogame elsősorban azok számára készült, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük kipróbálni a sportot, vagy eljárni az edzésekre, de érdeklődnek a feladatok iránt, vagy szeretnének betekintést nyerni a szabályokba, de a kerekesszékes szlalomozást űzők számára is segítséget nyújthat.

A kerekesszékes szlalomban az a feladat, hogy a résztvevők a lehető legrövidebb idő alatt jussanak át a különböző akadályokon. Az ingyenes Slalom, the Videogame rengeteg lehetőséget tartogat, például mi választhatjuk ki a karakterünket, a kerekesszék típusát (kézi hajtású vagy elektromos), illetve a háromféle játékmód közül a nekünk szimpatikusat. Ezek a Timing event, ahol kétféle pályatípus közül dönthetünk, a Qualifying event amit a számítógép, vagy akár játékostársunk ellen is játszhatunk egy PC-n, és a Tutorial mód, melyben megtanulhatjuk a másik két mód szabályait, vagy gyakorolhatunk a 9-féle akadályon. 

Rengeteg egyéb beállítás is rendelkezésre áll a hátrányos helyzetűek számára, úgy mint a külső perifériák támogatása (egér, trackball, szemkövető), vagy a játék sebességének, hangerősségének, fényerejének beállítása. A Slalom, the Videogame-et innen tölthetitek le ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)