Hirdetés

Slammings - A fordított flash Lemmings

|

Ma este kénytelenek vagyunk egyetlen flash játékra szorítkozni szokásos napi ajánlónkban, de az holnapig tuti ki fog tartani.

Hirdetés

Ha azt mondom Lemmings, akkor remélhetőleg mindenkinek azok a zöld hajú kis lények jutnak az eszébe, akikkel annyi boldog órát szöszöltünk el suhanc korunkban. Napokig lehetett agyalni azon, hogy akkor most hogyan és merre kellene a síkban elindulni, hogy ez a csapat csacska rágcsáló épen és egészségesen jusson el a bunkerig. Valóban fenomenális volt látni, ahogy a pályák formálhatóak, és hogy mi választhattunk a számtalan lehetséges útirány közül. A koncepció azóta is hódít, és jó látni, hogy vannak, akik még gondolnak a régi nagy klasszikusokra. Mint most a Slammings, aki nevezetesen egy frissen kijött flash játék, és bár kísértetiesen hasonlít a Lemmings-re, valójában annak teljes ellentettje. Itt nem az a célunk, hogy minden lehetséges eszközzel a pálya végére juttassuk a libasorban özönlő csúnya kis dögöket, hanem pont ellenkezőleg; bármi áron meg kell ezt akadályozni. Erre több módon is lehetőségünk van. Egyrészt egerünkkel simán felkaphatjuk, és a földhöz, vagy a többiekhez vághatjuk a rondaságokat, megszabadítva ez által felesleges HP-től. Ez e legkézenfekvőbb, bár idővel a szárnyas szörnyek ellen nem sokat fog érni. Ezután rajzolhatunk magunknak egy jókora sziklát, amit használhatunk úttorlasznak, vagy a Toldi-módra a sokaságba röpíthetünk, bízva a lehető legnagyobb kárban -tőlünk függ. Végül dönthetünk a bombák mellett is, ami bár jól sebez, sajnos nincs annyi belőle, mint amennyi szívünk szerint elkélne. Egyáltalán nem könnyű flash játék a Slemmings, és pont ezért lehet vele órákig ellenni, akárcsak a nagy előddel.

 

slammings.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)