Hirdetés

Sleeping Dogs: Definitive Edition bejelentés - az első képek és trailer

|

Most már hivatalos, hogy jön a Sleeping Dogs: Definitive Edition, és ahogy a Tomb Raider azonos nevű kiadása, ez is gyönyörű lesz.

Hirdetés

Pár napja az Amazonnak köszönhetően megtudtuk, hogy a Tomb Raider után a Sleeping Dogs is felújított kiadást kap.

A Sleeping Dogs: Definitive Editionre is a szokásos dolgok vonatkoznak: várhatóan 1080p-ben, 60 fps-sel élvezhetjük, és tartalmaz minden DLC-t, ami az alapjátékhoz megjelent, de a Square Enix nem volt túl bőbeszédű, úgyhogy az eső két infót ne vegyétek készpénznek. Talán majd a gamescomon, addig viszont gyönyörködjetek a bejelentési (élőszereplős) trailerben és a bejelentés alkalmából kiadott képekben. A megjelenési dátum október 14, és újgenerációs konzolok mellett PC-re is jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)