Hirdetés

Sleeping Dogs - Mrs. Chu bosszúja

|

A Sleeping Dogs legújabb videója egy küldetésen vezet végig minket, melyből megismerhetjük a morcos szakácsnőt, Mrs. Chut.

Hirdetés

Már régóta tudjuk, hogy a Sleeping Dogs nem a fiatalabb korosztályt célozza meg, de azoknak sem ajánlott, akik visszataszítónak tartják a vérengzést és a bandaháborúkat.

A játékban megjelenő alvilág kialakulásának, a karakterek belekeveredésének azonban komoly okai vannak. Mrs. Chu egyik közeli barátját a saját esküvőjén gyilkolták meg, ami - érthető módon - mély nyomot és bosszúvágyat hagyott benne. A főszereplő, Wei történetesen tudja az egyik gyilkos kilétét, akinek szülei a bíztató Patkányarcú Johnny nevet adták (de lehet, hogy nem a szülei a hibásak...). Wei megfogadja, hogy segít előkeríteni, ami nagyjából nyolc percnyi huza-vona után meg is történik. A többi kiderül a videóból. A Sleeping Dogs jövő hónapban jelenik meg és biztos, hogy több országban is perelni fogják brutalitása miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)