Hirdetés

Sleeping Dogs - száguldozás Hong Kong utcáin (és vizein)

|

Új trailer érkezett a Square Enix akciójátékához, melyben a járműveken van a hangsúly.

Hirdetés

A (más játék) hamvaiból újjáéledt Sleeping Dogs vitathatatlanul izgalmas és kegyetlen lesz, és egy ilyen játékból a száguldozás sem hiányozhat.

Összesen 65 különböző luxusautó, gyönyörű motor és sebes hajó volánja mögé ülve versenyezhetünk, üldözhetjük ellenségeinket vagy menekülhetünk rosszakaróink elől. Ha valamelyik járművel nem lennénk megelégedve, akár menet közben is átugorhatunk egy másikra, majd segíthetjük ki belőle a sofőrt, hogy átvegyük helyét. Az igazi adrenalin-mániások a város számos ugratóján küldhetik levegőbe gépüket. A Sleeping Dogs még idén megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)