Hirdetés

Sleeping Dogs - szinkronhangok a legjavából

|

Hollywood csillagai keltik életre a Square Enix alvilági drámájának szereplőit.

Hirdetés

A Square Enix London, nyilvánosságra hozta az augusztus 18-án megjelenő nyílt világú zsarudráma, a Sleeping Dogs stáblistáját, melyben a karakterek hangjait, napjaink ismert színészei kölcsönzik majd, ezzel tökéletesen visszaadva a hongkongi filmek hangulatát.

“A Sleeping Dogs több mint két órányi párbeszéded tartalmaz egy olyan történet részeként, melyet a legjobb hongkongi filmek ihlettek.” - nyilatkozta Stephen van der Mescht, a United Front Games executive producere. - “A műfaj hatalmas rajongóiként pontosan tudtuk, hogy kiket akarunk a szerepekre, és kik képesek a forgatókönyvet életre kelteni. A végeredmény fantasztikus lett.”

Will Yun Lee (Halj meg máskor, Elektra) adja Wei Shen rendőrtiszt hangját, akinek küldetése, hogy beépüljön Hong Kong egyik legrettegettebb triádjába, a Sun On Yee-be. Pendrew nyomozó (Tom Wilkinson - Batman: Kezdődik!) segítségével Wei-nek gyerekkori jóbarátja, Jackie Mah (Edison Chen - A sötét lovag) bizalmába kell férkőznie. Jackie-n keresztül - aki a Sun On Yee egyik alacsony rangú gengsztere - Wei, Winston Chu (Parry Shen - Az új fiú) egyik legmegbízhatóbb hadnagya lesz. Ahogy lassan egyre magasabbra lép az alvilág ranglétráján, kezd olyanná válni, mint azok, akiknek a levadászására küldték.

A mellékszereplők között olyan hírességek sorakoznak föl, mint: Emma Stone (A csodálatos Pókember, Zombieland), Robin Shou (Mortal Kombat, Street Fighter: Chun Li legendája), James Hong (Szárnyas fejvadász, Amikor megállt a Föld), Lucy Liu (Kill Bill), Tzi-Ma (Csúcsformában), Yunjin Kim (Lost - Eltűntek) és Kelly Hu (X-men 2).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)