Hirdetés

Sleeping Dogs - tölthető a PC-s demó

|

GTA V idén biztosan nem lesz, de ettől függetlenül is érdemes esélyt adni a Sleeping Dogsnak.

Hirdetés

A nyárutó legkellemesebb meglepetése (a Darksiders 2 és a Transformers: Fall of Cybertron mellett) lett abból az eredetileg Black Lotus munkacím alatt futó sandbox akciójátékból, amit az Activision True Crime: Hong Kong címen akart kiadni.



Valamelyik öltönyös megmondóember azonban egyszer csak bal lábbal kelt fel, és közölte, hogy az éjszaka megálmodta, se jó, se sikeres nem lesz a játék, jobban jár a cég, ha törli a gyakorlatilag kulcsrakész projektet.
Még szerencse, hogy a szemfüles Sqare Enix résen volt, és megérezte a vérszagot a levegőben. Azonnal lecsapott, és bezsebelte a játék jogait a cím kivételével. Kell a fenének a közepesen gyenge előzmények után vacakul csengő True Crime márkanév.



Így született meg a Sleeping Dogs, amit Mocsy a 12/08-as GameStar hasábjain remek játékként jellemez, ami az innen-onnan kölcsönvett játékelemeket kiválóan ötvözi a hongkongi filmgyártás legszebb pillanataival.
Nem tisztem fényezni a játékot, inkább töltsétek le Steamről a demót, és győződjetek meg róla magatok, hogy miért is érdemes Wei Shen rendőrnyomozóval a triádok nyomába eredni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)