Hirdetés

Smash + Grab - ez lesz a Sleeping Dogs fejlesztőinek új játéka

|

Ha azt hittétek, hogy a Sleeping Dogs alkotói a már nagyon várt második résszel rukkolnak elő, akkor bizony hatalmasat tévedtetek. Mindenesetre most tudunk mutatni egy rövidke előzetes a legújabb játékukról.

Hirdetés

Sajnos még nem a Sleeping Dogs folytatásával rukkolt elő a United Front Games, hanem egy teljesen új címet jelentettek be. A Smash + Grab személyében egy multiplayer harcra kihegyezett, első ránézésre meglehetősen szórakoztató játékot tisztelhetünk.

A Smash + Grab alapkoncepciója igencsak egyszerű. Két rivális banda tagjai próbálnak minél nagyobb káoszt okozni, és hatalmas haszonra szert tenni. Az illegális versenyben induló banditák nem kímélnek senkit és semmit, a betört kirakatokból zsákmányolható javakért bármit megtesznek. Minden banda öt karakterből áll, akik között közelharci fegyverekkel operáló rosszfiúkat és távolsági harcosok is találunk. Képességeik terén is eltérnek majd a karakterek, akikről azt is elárulták a fejlesztők, hogy bandánként egy főnök, egy hadnagy és három darab harcos lesz majd. A meccseket mindig az a csapat nyeri, amelyik előbb rabol össze 50 000 dollár értékű zsákmányt. Sok még a kérdőjel, de pár képet már tudunk mutatni:

Az mindenesetre biztos, hogy kizárólag PC-re jelenik meg a Smash + Grab, melynek early access programja már szeptemberben elindul. Addig is nézzétek meg fentebb az első kedvcsináló videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)