Hirdetés

SMITE - a mitológiai istenek Mario Kartozni mennek

|

Közel egy hónapon keresztül lesznek elérhetőek a különleges játékmódok, az elsőből pedig kaptunk is egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Hi-Rez Studios neve mostanában a Paladins körüli felhajtás miatt lehet ismerős, de a srácoknak van ám egy népszerű MOBA játéka is, ami köré sok más alkotás is épül.

Április 11-től kezdve egészen május 9-ig lesz elérhető az Adventures névre keresztelt mód, amely számos minijátékot tartalmaz majd. Az első ilyen móka az Apollo's Racer Rumble nevet kapta, a koncepció pedig nagyon ismerős lehet azoknak, akik játszottak már bármelyik Mario Karttal.

Ahogy a Nintendo népszerű címében, úgy itt is felszedhetünk különféle power-up tárgyakat, amikkel erősíthetjük magunkat vagy épp keresztbe tehetünk ellenfeleinknek.

A fejlesztők a konzolos játékosbázisról sem feledkeztek meg, ők április 25-től május 16-ig élvezhetik a különleges kalandokat. Mivel április 5-én rakták ki, nem gondoljuk, hogy tréfáról van szó, de azért komolyan venni is nehéz

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)