Hirdetés

Smite - nagy változásokat, új pályát és istent hoz az ötödik szezon

|

A Smite készítői elég komolyan felrázzák a játékot az új évadban.

Hirdetés

Bár nem olyan sikeres, mint a LoL vagy a Dota 2, a Smite még mindig jól tartja magát, az egyik legnépszerűbb a MOBA-műfajban. A Hi-Rez Studios igyekszik megtartani, mi több, növelni a játék közönségét, és ebben sokat segíthet az ötödik évad, ami a "legnagyobb művészeti és játékmenetbeli változásokat" hozza.

Hirdetés

A tesztszerverre január 17-én kerül fel az átdolgozott Conquest pálya, ami szimmetrikus lesz, átdolgozott szörnyekkel találkozunk rajta, és visszatér a köd is. Ezt láthatjátok az alábbi videóban.

A 93. karakter Cerberus lesz, az alvilág háromfejű, négylábú őrzője, aki január 9-én kerül be a játék PC-s változatába, a 4.25-ös patch-csel. Később szláv és voodoo istenek is csatalkoznak majd.

A fentieken kívül megjelent még egy harmadik, hangulatkeltő videó is, nézzétek meg, aztán készüljetek az újdonságokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)