Hirdetés

Megújult formában térhet vissza a klasszikus Snake

|

Egy magyar srác garázsprojektje a Snake Charmer, amely mindannyiunk kedvenc kígyós játékát dolgozza fel.

Hirdetés

Bár a mai okostelefonok már nagyobb teljesítményre képesek, mint a néhány éves laptopom, a mobiltelefonok hőskorában még csak jóval visszafogottabb hardveres és szoftveres megoldások léteztek, ebben az időben pedig a Snake volt a világ egyik legmenőbb játéka.

Ezt a méltán híres játékot szeretné most feléleszteni egy magyar srác, azzal a különbséggel, hogy a felülnézetes játékmódot TPS-nézetre cserélte. Emellé kapunk rengeteg nehézségi fokozatot és sebességet, na meg több tucat pályát, köztük hexatáblás kialakításúakat is. Ehhez hasonló koncepciót egyébként már az N-Gage-re megjelent Snake esetén is láttunk, de ugye ebből a telefonból ma legfeljebb a gyűjtőknél akad egy-egy darab.

A mobilra is megjelenő játék jelenleg a Steam Greenlight programjában gyűjti a szavazatokat, ha ti is szívesen kipróbálnátok, most itt a lehetőség, hogy támogassátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)