Hirdetés

Snake hangja stúdiót alapít

|

David Hayter, a játékipar egyik legismertebb szinkronhangja producer ismerősével stúdiót nyit. Filmek és játékok jönnek.

Hirdetés

David Hayter nem csak Solid Snake és több más virtuális szereplő szinkronhangja, hanem elismert forgatókönyvíró (X-Men, X2, Watchmen) is, ráadásul épp első rendezésére készül. Említett úriember összedugta a fejét Benedict Carver producerrel, és úgy döntöttek, független stúdiót hoznak létre Dark Hero Studios néven. A cég a jövőben akció, sci-fi és horror témákban készít mozi- és tévéfilmeket, internetes projekteket, továbbá videójátékokat.

david_hayter.jpg


Hayter rendezői bemutatkozása már az új stúdió égisze alatt - a Crystal Sky Productions segítségével - következik be a Slaughter's Road című vérfarkasos thrillerrel. A nyáron kezdődő forgatásra már sikerült megnyerni Thomas Dekkert (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) és Ray Stevensont (Rome, King Arthur, The Outpost, The Punisher: Warzone).
Az első valóban önálló film pedig a Demonology lesz, amit szintén Hayter ír és rendez.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)