Hirdetés

Snega2USB - SEGA és SNES cartridgeok USB-n át.

|

Amikor valaki azt mondja, hogy a 16 bites konzolok már rég halottak, elvileg hihetnénk neki - ha igaz lenne, amit mond.

Hirdetés

Furcsa világ a játékkonzolok világa - előző generációs játékok virágoznak ki újra emulátorokon, Dreamcastre még mindig jelennek meg friss játékok stb...

Most pedig egy olyan projectről számolunk be nektek, amely abszolút hobinak indult. Egy német fiatalember ugyanis annak idején kitalálta, hogy ő USB-n keresztül szeretne egykori SNES cartridgeaival játszani PC-n, lévén azok között volt olyan, amire lehetett menteni, vagy valami egyéb huncutság volt rajtuk. A közösség, amelynek tagja, elképesztően pozitívan reagált a dologra, így Mathias úgy döntött, hogy továbbfejleszti a projectet. Így született meg a Snega2USB, amelybe eredeti SNES vagy SEGA Megadrive/Genesis cartridge-ok csatlakoztathatóak. Az igazi poén nem is ez, hanem az, hogy a játékok ugyanúgy játszhatóak így, mint az eredetiek, sőt, a snega2usb-hez eredeti SNES kontrollereket is lehet csatlakoztatni (azt nem tudom SEGA kontrollereket fogad-e). Mondhatná erre valaki, hogy "hát nem egyszerűbb letölteni a ROM-okat?" - nem, és ez a megoldás mellesleg teljesen legális. A készülék gyártási fázisba jutott, elő lehet rendelni 75 euróért.

Snega2usb előrendelés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)