Hirdetés

Sniper Elite 3 - lopott Steam kulcsok kerültek forgalomba

|

Valaki ellopott 7000 Sniper Elite 3 Steam kulcsot, amit aztán továbbadott a vásárlóknak egy kicsivel olcsóbban, mint a bolti ár. A Valve azóta letiltotta az említett kódokat.

Hirdetés

Nem lett ám rossz játék a Sniper Elite 3, így aztán nem véletlen, hogy páran nagyon szívesen beszereznék a játékot a bolti árnál valamivel jutányosabban. A napokban erre pont volt is egy jó lehetőség, az egésszel csak az volt a bökkenő, hogy a kulcsok lopottak voltak.

A játékot fejlesztő Rebellion megtudta, hogy néhány kulcsot elloptak, majd olcsóbban adtak tovább egyes felhasználóknak. Ez nyilván nem volt egyik vásárlónak sem feltűnő, hiszen általában a Steamen kívül rengeteg netes áruházban lehet még kapni a Valve rendszerében aktiválható kulcsokat.

Amikor ez kiderült, akkor a cég azonnal értesítette a Valve-t az incidensről, amire ők rögtön reagáltak és visszavonták a lopott kulcsokat. A mit sem sejtő vásárlók ennek nem nagyon örültek, leginkább azért, mert a Rebellion nem igazán kompenzálja bőkezűen az átvert vásárlókat, de ez is érthető, hiszen a lopott kulcsokból sem ők, sem a Valve nem profitáltak semmilyen módon.

A csapat a hivatalos közleményében azt tanácsolta a játékosoknak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a kereskedőjükkel, és amennyiben sikerült egy eredeti, legális kulcsot kapniuk, a Rebelliontól ingyenesen megkapják az előrendelői DLC-t.

Ti mit gondoltok? Próbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)