Hirdetés

Sniper Elite 3 - az első 15 perc PlayStation 4-en

|

Jövő héten jelenik meg a Sniper Elite 3, és néhányan természetesen már most játszanak vele. Ha nem bírtok addig várni, nézzétek meg az első 15 percet.

Hirdetés

Nem mintha nem láttunk volna épp elég gameplay videót eddig, de most itt van még egy, amit nem a fejlesztők, hanem a GamesHQMedia töltött fel YouTube csatornájára.

A srácok egész konkrétan rögzítették a játék első 15 percét, ami, amennyire beletekegettünk (mert nyilván mi sem szeretnénk elrontani magunknak az élményt, de az olvasókért mindent), csak mérsékeltem spoileres. Az kiválóan látszik, hogy a Sniper Elite 3 gyönyörű, a röntgenes lövésekre megint nem lehet panasz, sőt, az autó felrobbantásának is megvan a maga varázsa. Aki tud még pár napot várni, az ne nézze meg, a többieket nem tudjuk megállítani.

A Sniper Elite 3 megjelenésének napja június 27, ne felejtsétek el előrendelni, ha ismét ki akarjátok nyírni a Führert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)