Hirdetés

Sniper Elite - Switch portok, VR-játék és folytatás is készül

|

Nem csak a Sniper Elite V2 Remastered érkezését erősítette meg ma a Rebellion.

Hirdetés

Tegnap már ugyan láthattuk a Sniper Elite V2 újrakevert változatának előzetesét, de a ma tartott stream során szó esett további, a szériát érintő dolgokról is.

Hirdetés

Tegnap még nem tudtuk biztosra, de ma egyértelműsítették, hogy a Sniper Elite V2 Remastered PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelenik valamikor még idén. A Nintendo konzolján 8 játékos vehet részt a multis meccsekben, a többi platformon 16 a korlát.

A Sniper Elite III-at szintén átpakolják Switchre, minden DLC-vel együtt.

Emellett megerősítették, hogy készül egy új, teljes értékű játék, de erről részleteket csak jövöre fognak elárulni, annyira az elején jár még a fejlesztés. Ugyanakkor még idén megismerhetjük, hogyan ültetik át az élményt VR-ba a Just Add Water csapatának közreműködésével.

A Rebellion tehát elfoglalt, és Sniper Elite széria még sokáig velünk marad. Melyik miatt vagytok a leginkább izgatottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)